Kontorsbiträde

Fervo söker kontorsbiträde på deltid

Om Fervo

Fervo är ett litet konsultbolag som specialiserar sig på webbutveckling i modern PHP. Idag är vi tre konsulter, som har gemensamt att vi brinner för våra jobb. På Fervo jobbar vi inte bara för att få det att gå ihop, utan för att på riktigt tycker om vårat jobb. Vår ambition är att på så sätt samla de bästa konsulterna i vår bransch. Vi har vårt kontor i hjärtat av Östermalm, mitt emellan Östermalmstorg och Karlaplan.

Om tjänsten

Som kontorsbiträde kommer du att ha ansvar för kringsysslor på kontoret, och en del enklare ekonomirelaterade arbetsuppgifter såsom fakturering och organisation av företagets bokföringsunderlag. Dina arbetsuppgifter kan vara allt ifrån att beställa kaffe till kontoret, scanna och organisera inkommande fakturor, hämta paket på Posten, till att hålla rent och snyggt på kontoret.

Tjänsten är på 20% deltid med start omgående. Vi tänker oss att du jobbar ca 6-7 timmar en dag i veckan hos oss, och ca 1-2 timmar i veckan hemifrån, huvudsakligen förlagt till kontorstid. Arbetstiderna är flexibla och vi kan på en vecka-till-vecka-basis variera dessa om arbetstagaren så önskar.

Om sökanden

Vi tror att du är en student på minst 50% med minst 1 år kvar av dina studier som är ute efter ett extrajobb. Som person är du ordningsam, social och självgående. Då Fervo är en väldigt digitaliserad arbetsplats tror vi du har god hand med datorer och IT. Exempelvis tror vi att du är bekant med Google Docs och van att arbeta med en Mac.

Du uttrycker dig väl på både Svenska och Engelska i tal såväl som skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av företagsekonomi eller bokföring, men inte ett krav. Det är vidare meriterande om du har B-körkort.

Anställningsförhållanden

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 8 timmar per vecka, men inleds med 6 månaders provanställning. Lön utgår med 4500 kr per månad. Fervo erbjuder även friskvårdsförmån.

Ansökan

Sänd din ansökan med CV och personligt brev till [email protected]. Urval sker löpande.