Kunder

KeyPlan

Norrköpingsbaserade Key Plan Solution AB erbjuder säljverktyg med fokus på säljorganisationer inom dagligvaruhandeln. Fervo arbetar kontinuerligt med vidareutvecklingen av ett av verktygen — KeyWatch. En expertgranskning av systemets interaktionsdesign har även genomförts.

KeyWatch används i Sverige bland annat av Fazer, Coca Cola och Arla Foods.

I våra kontakter med Fervo har vi upplevt en professionalism och förståelse för våra och våra kunders behov. Vi anser också att vi får bra förslag på hur våra lösningar ska utvecklas — ibland idéer vi inte ens själva har tänkt på!

Johan Egnell, VD på KeyPlan

Redeye

Redeye är en specialiserad investmentbank inriktad mot små och medelstora tillväxtbolag i Norden. Redeye tillhandahåller tjänster inom Corporate Broking, Corporate Finance, aktieanalys, investerarrelationer och mediatjänster.

Fervo hjälper Redeye med utvecklingen av deras nya Symfony-baserade webbplattform.

Jag har sällan träffat så passionerade personer inom webbutveckling och teknik. I det virtuella IT-team som jag bygger passar den breda och samtidiga djupa kunskapsprofilen in perfekt. Fervo har en mycket bra affärsförståelse för vår verksamhet och vilka prioriteringar som dessa medför. Det märks framförallt i väl avvägda råd, utförda uppgifter och projekt.

Daniel Kolvik, CTO på Redeye

Jetshop

Jetshop är Nordens största plattformsleverantör för e-handel. Jetshop är en ledande partner för e-handel inom e-handelssystem, strategisk rådgivning, finansiella tjänster samt tjänster inom digital marknadsföring för att utveckla kundernas handel och kundrelationer. 3 000 företag använder i dag system levererade av Jetshop.

Sedan Jetshops förvärv av E-butik har Fervo kontinuerligt hjälpt Jetshop med underhåll och vidareutveckling av E-butiks Symfony-baserade plattform.